середу, 28 березня 2018 р.

Веселись разом з нами,розважайся у нас – ігрова карусель

Діти можуть грати в ігри вдома або в Інтернет-кафе, але коли вони приходять у бібліотеку, щоб грати, вони знаходяться в безпечному місці в оточенні бібліотекарів, книг і знань, які можуть викликати їх інтерес і до інших сфер.
Сьогодні для учнів  3 класу ЗО № 2 працівники селищної дитячої бібліотеки провели ігрову карусель «Веселись разом з нами,розважайся у нас».
Весела та цікава конкурсна програма захопила присутніх. Пізнавально-розважальні ігри «Чарівний клубочок», «Бджілки», «Скакуни»,«Змійка», конкурси “Ромашка”, «Ніс-на своє місце», «Морська фігура» та інші пройшли жваво, емоційно, зі змагальним товариським настроєм.
Рухливі ігри спонукали дітей проявляти швидкість, спритність та винахідливість. Вони весело, з азартом змагалися, розважалися, раділи перемогам . А це створювало піднесену, святкову атмосферу.
Окрім рухливих ігор, діти з задоволенням конструювали іграшки з конструкторів, грали в нові настільні ігри «Морський бій», «Пригоди у країні здоровляндії»,які подарувала для користувачів дитячої бібліотеки Гаврилюк В.С. від Товариства Червоного Хреста України.
І яке ж дитяче свято без солодощів? Солодкі подарунки, від наших спонсорів ,стали гарним завершенням свята.
Любові і уваги до дітей ніколи не буває забагато. Дитинство має бути щасливим. Зігріваймо теплом і ласкою кожне дитяче серце!

1 коментар: