середу, 7 березня 2018 р.

«Принесу тобі, мамо, всі квіти Землі»

Матінко люба, зозуленько мила,
Щирі вітання тобі!
Зичу я щастя, здоров'я і миру
в домі твоєму завжди!

Свято Весни! Свято 8 Березня! 
Свято наших мам, бабусь і сестричок! 
Нам завжди хочеться віддячити своїй рідненькій матусі за її добрі слова і ласкаві руки, лагідну, чарівну посмішку. 
Діти не можуть подарувати мамі коштовні прикраси, проте в них є умілі рученята,що можуть виготовити справжній дорогий подарунок - вітальну листівку. 
В селищній бібліотеці для дітей зібралися учні 3-4 класів ЗО №2 на майстер-клас «Принесу тобі, мамо, всі квіти Землі»,щоб відчути наближення радісного свята та підготувати подарунок для мами на 8 березня. Діти  із задоволенням виготовляли для мам гарний квітковий подарунок-листівку,яка довго буде радувати їх своєю чарівністю та неповторністю.  Адже, що може бути приємнішим для матусі, як не подарунок рідного чада, виготовлений своїми руками. Юні  учасники майстер- класу отримали весняний настрій і велике задоволення від своєї роботи.  
І нехай цей подарунок буде трішечки незграбний та з нерівними краями, але зроблений з любов`ю та щирою дитячою душею.
Допомагали учням виготовити весняний подарунок  бібліотечні працівники:Кравченко Н.В. та Віхрова А.О., який вони змогли забрати  з собою і потім подарують своїй мамам вранці 8 березня.
Сподіваємось, що маленькі шедеври, зроблені малечею, принесуть радість тим, кого вони люблять.
Для учасників свята, бібліотекарі також підготували цікаву розважальну програму наповнену рухливими іграми та цікавими конкурсами: «Матусині помічники», «Логічне мислення», «Весняні квіти», «Кенгурята» та інші.
А ще ,учасники майстер-класу порівнювали матусю з квітками, підбирали ніжні слова, щоб висловити свою любов до неї,читали чутливі вірші,всі разом співали  пісні.
В бібліотеці було весело, гамірно. Хлопчики та дівчатка отримали багато позитивних емоцій – адже ігри, конкурси, розваги – це завжди цікаво, весело і, звичайно ж, корисно.
До свята, також оформлена яскрава книжкова виставка «Свято дівчаток,мамусь і бабусь», на якій діти знайшли вірші-поздоровлення, вітання для своїх мам та бабусь.
Працівники дитячої бібліотеки щиро вітають користувачок нашої книгозбірні, а також усіх жінок з прекрасним святом весни і любові. 




1 коментар: