вівторок, 13 лютого 2018 р.

Таємничий світ Жуль Верна.



А ти любиш подорожувати?...
 
Відповісти на це питання можеш, взявши до рук один з романів Жуль Верна:
 "Незвичайні подорожі", "П'ять тижнів на повітряній кулі", "Подорож до центра Землі", "Таємничий острів", "Діти капітана Гранта", "Двадцять тисяч льє під водою", "Навколо світу за 80 днів", "П’ятнадцятирічний капітан»…

          Можна сказати без перебільшення, що на сторінки книг Жюль Верна вриваються шумовиння хвиль, пісок пустель, вулканічний попіл, арктичні вихори, космічний пил. А місце дії в його романах — не тільки планета Земля, а й увесь Всесвіт.
       
Його герої  завжди подорожують, здійснюють географічні відкриття, випереджаючи справжні.  Вони створюють швидкохідні машини, підводні й повітряні кораблі, досліджують вулкани та глибини морів, проникають у недоступні нетрі, відкривають нові землі.  Увесь світ слугує їм майстернею для експериментів. Де б вони не були, скрізь їхня лабораторія, вони працюють, діють, сперечаються, впроваджують у дійсність свої зухвалі мрії.        

То хто ж він був такий цей таємничий Жуль Верн? А на це питання дасть відповідь книжкова виставка «Таємничий світ Жуль Верна»  організована в нашій бібліотеці до 190-річчя з дня народження  письменника.


Завітайте до нашої бібліотеки і познайомтеся з творчістю великого і невтомного письменника-мандрівника і фантаста Жуль Верна.






Немає коментарів:

Дописати коментар