вівторок, 13 лютого 2018 р.

Любов дарує крила


14 лютого  весь світ святкує День Святого Валентина. З нагоди цього романтичного свята в дитячій бібліотеці  вирувала гарна атмосфера, оскільки вона була прикрашена різноманітними символами кохання: сердечками, янголами, квітами, повітряними кульками, які створювали гарний настрій усім читачам нашої книгозбірні, а особливо учням 8 класу ЗО №2 , для яких була проведена святково-розважальна програма «Любов дарує крила».
Спілкуючись з дітьми, з'ясувалося, що це одне із найулюбленіших свят дітей класу. Бібліотекар Аліна Віхрова познайомила їх з історією виникнення свята та  традиціями його святкування в різних країнах світу та провела вікторину «Що ви знаєте про день святого Валентина?»
Для учнів також були проведені різноманітні конкурси, які зацікавили всіх присутніх : «Кохання з першого погляду», «Аукціон ніжних слів»,«Танець з кульками». Дівчатка залюбки малювали велике серце, за допомогою маленьких сердечок у конкурсі «Щасливе лице в день святого Валентина»,а юнаки спробували себе у конкурсі «Подаруй букет коханій»,намалювавши букети своїм подругам з зав`язаними очима. На завершення ,учні з захопленням пограли у спортивний конкурс «Більбоке».
А ще в цей день працівники бібліотеки побажали своїм читачам, щоб у їх серцях завжди перемагало добро і кохання.
І кохання було щасливим, світлим, чистим і радісним.

 На уроки школярі пішли в піднесеному настрої , отримавши валентинку та солодощі за участь в  заході.
Також до Дня Святого Валентина читачам нашої книгозбірні представлена  книжкова виставка-інсталяція «Мелодія двох сердець», завдяки якій вони можуть ознайомитися зі всесвітньовідомими творами, поезією та піснями про найпрекрасніше почуття у цьому світі - Любов.


Немає коментарів:

Дописати коментар