середу, 5 жовтня 2016 р.

Зустріч бібліотечної родини

Напередодні Всеукраїнського дня бібліотек до районної дитячої кногизбірні завітали колеги з сільських філій та КУ ГРЦБ на чолі з директором Л.В. Лонською-Галіцькою, на семінар бібліотечних працівників.
  Розпочалася зустріч екскурсією по районній дитячій біблотеці, дружніми привітаннями з нагоди свята та частуванням.
  Гості мали змогу побачити креативні ідеї в оформленні книжкових виставок та бібліотечного інтер’єру; познайомитися з консультаціями «Виставкова робота – запорука успіху бібліотеки», «Читання: інноваційна мозайка», які надали завідуюча РДБ Н.В.Кравченко та завідуюча відділом обслуговування КУ ГРЦБ О.В.Жигун.  

Потім всі присутні відвідали світлицю «У баби Даші». Радо зустріла і провела екскурсію для них завідуюча районним краєзнавчим музеєм О.М. Ташкінова.

  


У цей святковий день бібліотекарів району прийшли привітати голова районної ради С.Г.Карпеченко, перший заступник голови районної державної адміністрації О.С. Єрохін, начальник відділу культури, молоді та спорту Т.А.Матецька, найактивніші читачі та друзі бібліотек.


На честь бібліотечного колективу,ветеранів бібліотечної справи було сказано багато теплих слів, вручено грамоти та подарунки, прозвучало чимало пісень у виконанні аматорів сцени.

  Ця зустріч справила приємне враження на учасників свята.     

Немає коментарів:

Дописати коментар