понеділок, 3 жовтня 2016 р.

«Книжок країна чарівна, у гості всіх чека вона»

Осінь…Така щедра, урожайна пора року,  багата святами. Серед них день святих  Віри,  Надії , Любові та матері їх Софії, що припадає на 30 вересня. Бібліотекарям та всім шанувальникам книги цей день ще дорогий тим, що останнього  дня вересня  відзначається Всеукраїнський  день бібліотек. Вже традиційним стало цього дня, проводити  різноманітні  заходи  у нашій книгозбірні.


Цього року ,Всеукраїнський день бібліотек у районній дитячій бібліотеці розпочався із бібліофрешу " Бібліотека – храм духовний, що мудрості і дива повен». Діти мали можливість познайомитися з новими книгами . На них чекала гарна порція знайомств з різножанровою літературою сучасних вітчизняних і зарубіжних творців книг. А ще вони охоче приймали участь у літературних конкурсах, вікторинах і показали дуже гарні знання.

Діти завжди спостережливі і допитливі - їм хочеться  все щонайшвидше   побачити, пізнати, зрозуміти.
 А ми, бібліотекарі, повинні допомогти їм  осягнути навколишній світ, посіяти в душу дитини зерна доброти, чесності, бережливості, тонкого відчуття прекрасного.

І ось тому, продовжуючи цикл заходів «Книжок країна чарівна,у гості всіх чека вона» працівники бібліотеки зібрали користувачів на подвір'ї. На дітлахів чекав літературний пікнік  «Дитина читає -Україна процвітає». 
На пікніку зібралися найактивніші читачі книгозбірні, які розповідали про улюблені  книжки,  ділились емоціями від прочитаних книг, літературних  героїв.   

 А ще,у бібліотекарів, викликала позитивні емоціі  вітальна листівка з природного матеріалу «Ми любимо свою бібліотеку», яку виготовили в подарунок  вдячні маленькі читачі. Таким чином вони освідчились у любові до своєї рідної дитячої бібліотеки.





Працівники бібліотеки дарували приємні моменти читачам впродовж дня,однак двері нашої книгозбірні відкриті не тільки у Всеукраїнський день бібліотек. Тут раді вітати користувачів щодня, адже бібліотека - це місце, де кожен може знайти свою територію мудрості,творчості і дозвілля.




Немає коментарів:

Дописати коментар