понеділок, 24 жовтня 2016 р.

«Сила нескорених – могутність народу»

Воїне, лицарю славний, 
Ти зброю тримаєш в руках, 
Щоб на нашу країну-державу
Злий не позарився враг. 
Будь мужній і будь достойний
Ти слави своїх батьків, 
Відважний вкраїнський воїне, 
Hащадку славних віків
14 жовтня - День захисника України. В усі часи український народ шанував своїх захисників, адже захист своєї Вітчизни справа свята. Вона вимагає від людей сміливості, честі та відваги, дуже часто величезної самопожертви і колосальної самовіддачі.
В районній бібліотеці для дітей проведено патріотичну годину «Сила нескорених – могутність народу», метою якої є вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг українського народу, сприяння формуванню в підростаючого покоління патріотичного духу та належного рівня національної самосвідомості.
Діти усвідомили, що це свято всіх, хто любить Україну, свято тих, хто тілом, серцем і душею відчув свою відповідальність і причетність до оборони України. Молоде покоління буде гідним пам’яті полеглих героїв і гідним героїв живих.










Бібліотечні працівники презентували також виставку-експозицію «Мужність приречена на безсмертя» на якій представлені матеріали про воїнів-односельців, які не шкодуючи власного життя захищають неньку Україну. Також, завідуюча РДБ Кравченко Н.В. провела бібліографічний огляд літератури під назвою "Світла пам'ять Героям!", де розповіла про героїв-земляків Горностаївщини, які віддали своє життя за наш мир і спокій.


Працівники районної бібліотеки для дітей приєднуються до привітань на адресу всіх захисників нашої Вітчизни! Бажають їм благополуччя і сил, здоров'я і міцного козацького духу!
Зі святом дорогі захисники України!
Слава Україні! Героям слава!

Немає коментарів:

Дописати коментар