середу, 19 червня 2019 р.

У книжковому садку ми вітаєм дітвору - бібліогостини

Літо — це саме та пора, коли варто набиратися нових вражень, активно відпочивати, гуляти на свіжому повітрі, пізнавати світ і себе в цьому світі. Інколи поєднати це все часом буває непросто, але нічого немає неможливого разом із дитячою селищною бібліотекою. Адже її працівники намагаються, щоб дітки не тільки оздоровилися за канікули, запаслись енергією, а й максимально розширили світогляд, збагатили себе новими знаннями та незабутніми враженнями.
14 червня,на пляжному майданчику працівники книгозбірні провели бібліогостини «У книжковому садку ми вітаєм дітвору», які включали в себе інтелектуально-розважальні конкурси та рухливі ігри. 
Присутні на заході діти з дитячого табору відпочинку «Патріот», розділившись на дві команди : команда дівчаток та команда хлопчиків, брали участь у природничій вікторині «Добре чи погано», в іграх «Виправ помилку» та «Ходить буква рядами» , а також в спортивних змаганнях: «Хто стрибне далі», «Весела жабка», «Перехід болота», «Самий влучний» та інших. Ігри минули захопливо,з дитячим завзяттям і волею до перемоги.Команда хлопчиків дуже старалася та дівчатка все ж таки показали кращий результат і одержали перемогу. 
Приємно, що діти отримали від ігор море задоволення і незабутніх відчуттів.



1 коментар:

  1. Привіт друзі, мене звати Андрей Меньковский Я з Києва, Україна. Я тут, щоб поширити добрі новини для нужденних. Я був у депресії, коли дружина залишила мене за іншим чоловіком, бо мене попросили припинити роботу, бо у мене рак, і я зламався. Вона забрала мою єдину дочку, тому єдиним моїм варіантом було померти, я спробував зателефонувати їй, але вона проігнорувала мене, я надіслала їй текстові повідомлення, і раптом вона відповіла і сказала мені більше не дзвонити чи надсилати їй повідомлення, щоб одного разу я зв’язався з мій друг у фейсбуці, і я пояснив йому що-небудь, і він також сказав мені, що у нього були ті ж самі проблеми, і він представив мені заклинання заклинання під назвою «Доктор осагієд», він надіслав мені свій особистий електронний лист, і я зв’язався з ним через doctorosagiede75@gmail.com, і він відповів мені швидко, я пояснив йому свої проблеми, і він сказав мені не хвилюватися, що він зробив це для стількох людей, я людина, яка ніколи не вірила в заклинання, але я обманула, щоб спробувати це, він запевнив мене 24 години, щоб кинути роль заклинання, а також вилікує мене від раку і влаштуй мені кращу роботу, і раптом він відправив мені ліки від моєї хвороби, я прийняв його всього за 2 дні, і я був вільний, я ніколи не вірив своїм очам наступного дня, хтось постукав у мою двері, і я нікого не чекав того дня раптом, це була моя дружина, вона бу Перша сльоза, і я не витримала, вона благала мене і попросила пробачення негайно. Я отримала дзвінок від своєї компанії, де я працювала роками, і мене підвищили на посаді менеджера компанії «Парагон» у США, будь ласка, допоможіть мені подякувати лікареві osagiede за відновлення всього, що я втратив раніше, будь ласка, я пораджу будь-кому, хто потребує допомоги, зв’язатися з лікарем osagiede через його особистий електронний лист на doctorosagiede75@gmail.com або whatsapp за номером +2349014523836, дякуйте, хай Бог благословить тих, хто потребує часу, щоб прочитати це свідчення удачі

    ВідповістиВидалити