середу, 19 червня 2019 р.

«Пушкінські казки-яскраві,як сни»

Край лукомор'я дуб зелений,
І золотий ланцюг на нім:
Щодня, щоночі кіт учений
На ланцюгу кружляє тім...

Знайомі нам з дитинства слова. А чи нове покоління школярів знає їх? Калейдоскоп-гра за казками О.С. Пушкіна з нагоди 220-річчя «Пушкінські казки-яскраві,як сни» наочно показала, що не переривається естафета поколінь! Прочитати і по-новому переосмислити казку в будь-якому віці не зайве – адже в казках закладена народна мудрість, розум багатьох поколінь. І зробити відповідні висновки, щоб часом не лишитися «біля розбитого корита» , як та бабуся з «Казки про рибака і рибку».
11 червня ,на захід до селищної дитячої бібліотеки завітали діти з дитячого табору відпочинку «Патріот». Діти зробили дивовижний крок в країну Лукомор'я, де: перетворилися на шукачів скарбів і мандрівників, відповідали на хитромудрі питання вікторини, складали пазли до казок,були дешифрувальниками. І все це під чарівне звучання відомих всім з дитинства рядків пушкінських казок.Найкращі знавці казок Пушкіна були нагороджені медалями. Заключним акордом свята став перегляд мультфільмів: «О золотом петушке», «О царе Салтане», «О рыбаке и рыбке» та інші.
Весело та радісно було в бібліотеці під час проведення заходу. Бібліотекарі почули багато приємних слів вдячності від маленьких відвідувачів.




Немає коментарів:

Дописати коментар