середу, 12 квітня 2017 р.

Той, хто дарує радість дітям

Наприкінці березня ми відзначили ювілей одного з найулюбленіших дитячих письменників Корнія Івановича Чуковського.
Хто ж  не знає казок дідуся Корнія? Ці  віршовані казки знає напам'ять велика кількість людей. Вони повертають нас у дитинство, коли ми знайомимо з ними своїх дітей.

З нагоди 135-ти річчя від дня його народження в районній бібліотеці для дітей відбулася літературна мандрівка "Той, хто дарує радість дітям".
Віхрова А.О. познайомила юних користувачів з творчою біографією письменника, допомогла дітям згадати улюблені казки дідуся Корнія . Учасники заходу прийняли активну участь в ігротеці "Назви казку", "Продовж рядок із казки", "Відгадай з якої казки предмет?".
Цікаві конкурси, вікторини, захопили всіх учасників заходу. Учні проявили себе справжніми знавцями казок Чуковського та отримали цікаві відомості про ювіляра, а на завершення подивились мультфільм "Мийдодір."



До заходу працівники бібліотеки оформили книжково-ілюстративну виставку «Казки дідуся Корнія» та проведели  перегляд літератури .



Всі, хто був присутній на заході отримали позитивний емоційний настрій від зустрічі з улюбленими героями казок, де перемагає добро, дружба, сміливість. А після заходу багатьом дітям захотілося знову перечитати веселі казки К. І. Чуковського, які раніше читали їм батьки.

Немає коментарів:

Дописати коментар