понеділок, 10 квітня 2017 р.

Обласний етап Всеукраїнського конкурсу «Найкращий читач України 2017»


5 квітня у святково прикрашеній  актовій  залі Херсонської академії неперервної освіти відбулася церемонія нагородження переможців обласного етапу Всеукраїнського конкурсу «Найкращий читач України 2017» — «Велика книга читацьких рекордів Херсонщини».
Горностаївщину на читацькому святі цього року представляли шестикласник Горностаївської ЗОШ I-IIIступенів №1 ім.Героя Радянського Союзу С.С.Цвіка Андрій Гнатюк  та учениця сьомого класу Каїрської ЗОШ Вероніка Мужчініна, які стали кращими на районному етапі конкурсу. В ході  фінальних перегонів на учасників чекало тестування за творами української та світової літератури.
Матеріали персональних сторінок переможців були підготовлені заздалегідь і надані членам журі ще на стадії реєстрації. Змагання було досить напруженим, адже вирішувалася доля його головного призу для двох переможців, а саме – поїздки до Львова на фестиваль дитячого читання «Книгоманія» на запрошення ГО «Форум видавців».
І ось настала хвилююча мить. Святкова церемонія нагородження стала по-справжньому щирим і неповторним театральним дійством з ігровими та пізнавальними моментами.


І хоч цього року наші учасники обласного фіналу конкурсу не стали його дипломантами, вони мали прекрасну можливість ще раз перевірити свої сили на престижному читацькому форумі, а також отримати незабутні враження від спілкування з однолітками та свята в цілому. 
Щиро вітаємо переможців обласного етапу конкурсу – шестикласника гімназії №20 з м. Херсон Годованюка Михайла та Катерину Плясецьку, ученицю 7 класу ЗОШ №5 м. Нова Каховка! 
А юним читачам Горностаївщини  бажаємо бути наполегливими і послідовними у досягненні своєї мети. І нехай книга стане вам у цьому надійним помічником!


Немає коментарів:

Дописати коментар