пʼятницю, 1 липня 2016 р.

Мультакадемія для малюків


В рамках Програми літніх читань в районній дитячій бібліотеці працює мультакадемія для малюків. Для дітлахів підготовлена підбірка сучасних та старих мультиплікаційних фільмів. Діти із задоволенням переглядають мультики, які в свій час були популярні серед їхніх батьків.  
Старі добрі мультфільми, виконують виховну та морально-етичну функцію, несуть в собі позитивні та добрі емоції.  Читайлики відчувають себе комфортно та відпочивають в дитячій бібліотеці, зручно вмостившись на стільчиках та  коврі, переглядають різні мультиплікаційні фільми:  "Жив-був пес", "Котигорошко", "Солом'яний бичок", «Пригоди кота Леопольда», «Малюк та Карлсон», «Дикі лебеді» та ін). 
Працівники бібліотеки на період літніх канікул
підготували ряд цікавих літературних, пізнавальних та інтелектуально-розважальних ігор. Читачі із захватом грають у літературну гру "Склади малюнок літературного героя з пазлів". Діти за підказкою повині відгадати літературного персонажа та скласти пазли. Популярною серед малечі є гра "Єралаш". Бібліотекар роздає дітям кольорові конверти, в яких знаходяться паперові смужки з надрукованими поетичними рядками. Учасники гри мають скласти правильно вірш та прочитати його вголос.  


Бібліотечне літо триває, читача чекає цікава книжка та приємний відпочинок у Салоні літніх читань "Під парасолькою" Горностаївської районної бібліотеки для дітей!







 





Немає коментарів:

Дописати коментар