пʼятницю, 17 червня 2016 р.

Сонцю і квітам всміхається літо




Дитинство – це пора казкова:
І веселкова й золота.
Дитячі очі, серце щире –
Це світ любові  і добра!

Цікаво і різноманітно розпочалися літні канікули для читайликів Горностаївської районної дитячої бібліотеки. З першого дня початку роботи пришкільних оздоровчих таборів, в гості до «вірного друга» - книгозбірні щодня поспішають групи дітей. Разом з дітьми ми розпочали подорож «В літні пригоди – з бібліотекою». 

Дітлахів гостинно зустрічають працівники дитячої книгозбірні. Для першокласників бібліотекарі організовували екскурсію «Подорож в Читай-місто», де діти мали змогу познайомитись із бібліотекою та різноманітними яскравими, змістовними книжковими виставками. Для них виявився дуже повчальним бібліотечний урок «Про книгу і бібліотеку», з якого діти дізналися наскільки важливо у дитинстві читати і як необхідно відвідувати бібліотеку та користуватися книгами. На юних читайликів, вихованців пришкільних таборів, чекало чимало різноманітних конкурсів, вікторин, ігор, літературних мандрівок, бліц-турнірів, казкових асорті, віртуальних подорожей та слайд-презентацій тощо. Всі дітки мали змогу проявити свої знання, кмітливість та ерудованість.
Крім цього, учасники заходів мали можливість ознайомитися з книгами, які були представлені на книжковій викладці «Країна дитинства
-країна добра».
І, звичайно ж, яке ж літо без улюблених мультфільмів та їх казкових героїв! У
молодшому відділі книгозбірні для дітей діє бібліотечний кінозал «Країна мультляндія». 
Отже, бібліотечне літо продовжується…















Немає коментарів:

Дописати коментар