вівторок, 16 травня 2017 р.

«Херсонський край мій вабить і дивує»

Фінал інноваційного проекту для учнівської молоді 
«Обласний профіквест «В долонях степу та Дніпра»

11 травня в історико-розважальному комплексі «Зелені хутори Таврії» (м.Гола Пристань) відбулися фінальні змагання інноваційного проекту для учнівської молоді «Обласний профіквест «В долонях степу та Дніпра» , в якому приймала участь і наша команда з Горностаївки «ДивоСвіт"


На заключному етапі проекту команда   демонструвала  сценічну PR-презентацію «Херсонський край мій вабить і дивує». Основний зміст дії складався з презентації  Херсонщини за матеріалами,  зібраними командою протягом роботи у проекті

Ковтонюк Дарина ,у категорії «Кращий гід-екскурсовод (індивідуальне змагання) була нагороджена дипломом за III місце та подарунком.




По дорозі до головної сцени гостей свята очікував сюрприз – «туристичний ярмарок».
Наша команда також прийняла участь у «туристичному ярмарку»   у формі настільних та стендових презентацій, інсталяцій, створеної командою  сувенірної продукції та окремих креативних рекламно-туристичних матеріалів.




Дітей-учасників проекту зацікавили екскурсії по історико-розважальному комплексу «Зелені хутори Таврії»: ознайомлення з ремеслами та старожитностями Херсонщини, з майстер-класами майстрів народних промислів і ремесел...


Немає коментарів:

Дописати коментар