середу, 21 грудня 2016 р.

«Із чарівної хмаринки Миколай Святий зійде і бажані подарунки під подушки покладе».

Ось  прийшла зима і принесла з собою цілий календарик чарівних зимових свят, найулюбленіше в дітей -  День святого Миколая. З цим святом у кожен дім приходить добра казка.  За  повір’ям у ніч з 18 на 19 грудня опускається з небес на землю святий Миколай-Чудотворець, заходить до кожної оселі і дарує дітям чудові гостинці. Але тільки, якщо ви чемні, працелюбні і любите читати – чекайте вранці чудовий подарунок. Тому що, бешкетникам і ледачим Миколай приносить різки, розповіла присутнім бібліотекар молодшого відділу Аліна Віхрова.
У дитячій бібліотеці в цей святковий день зібралися діти які дуже люблять читати, щоб взяти участь в розважальному святі «Із чарівної хмаринки Миколай Святий зійде і бажані подарунки під подушки покладе».
Вони гарно підготувалися. Діти розповідали віршики та співали пісні про святого Миколая, ділилися враженнями про свої подарунки, які знайшли вранці під подушкою.
А потім взяли участь у літературній грі "Хто знає більше про святого Миколая?".Малятам гра дуже сподобалася, адже вони дізналися багато цікавого про цього святого, відповідаючи на цікаві запитання бібліотекаря.
На закінчення свята -подивились мультимедійну відео-подорож «Миколай мандрує світом».





До свята працівники бібліотеки оформили книжкову виставку «Дива святого Миколая», яка своїм яскравим оформленням привертає увагу відвідувачів бібліотеки.

Для маляток пропонуємо переглянути збірку мультфільмів і пісень про святого Миколая


Для діток, які вміють читати 
пропонуємо почитати вдома: казки, оповідання та легенди про Святого Миколая.



Немає коментарів:

Дописати коментар