пʼятницю, 7 жовтня 2016 р.

Загадковий світ тварин

В сучасному світі людина все далі відходить від природи. Дуже часто вона забуває, що поряд з нею живуть вірні друзі – тварини, ростуть дерева і квіти.
4 жовтня, в День захисту тварин, бібліотекарі дитячої бібліотеки підготували для своїх книголюбчиків цікаві заходи :
-                                   - Інформаційний колаж «Рекорди тваринного світу». За допомогою книг, журналів, та Інтернет-матеріалів відвідувачі дізналися хто з тварин найбільший, найшвидший і найсильніший, про найцікавіші рекорди тваринного світу України. Бібліотечні працівники нагадали дітям про бережливе ставлення до всього живого на нашій планеті.
-                                   



                      -Хвилинку – зооцікавинку  "Тварини твої друзі". З неї, юні читачі  дізналися про цікаві факти з життя комах, риб ,птахів та звірів. Дітлахи взяли участь у конкурсах «Впізнай тварину по голосу», «Чий силует?».
 Під час захоплюючої вікторини «Ми у відповіді за тих, кого приручили» діти продемонстрували свої знання про дивовижний світ тварин, показали свою спостережливість, уважність, пам’ять, кмітливість та логічне мислення.

В цей день наші читачі відкрили для себе багато цікавих фактів з  життя тварин та познайомилися з літературою про незвичайний світ наших молодших братів.






Немає коментарів:

Дописати коментар